Hoe was de week met Tibo?

Auteur: Tibo G.


Maandag brachten Hanne en Jolien hun actuapresentatie voor de klas.

Het was een goede presentatie. We begonnen ook met een nieuw thema van wo. Dat gaat over onze zintuigen.


Dinsdag, tijdens de wiskundeles, zijn de kangoeroes met juf Maud meegegaan. De kangoeroes zijn kinderen die sneller dingen begrijpen en vlugger met iets weg zijn. 


Woensdag zijn we gaan zwemmen. Eerst hebben we een kwartiertje in het speelbad geploeterd, daarna zijn we naar het grote bad gegaan. Daar moesten we als opwarming baantjes zwemmen. Daarna zwommen we met het plankje tussen de benen, tussen de knieën, achter het hoofd,… Leuk maar vermoeiend!


Donderdag zijn we een nieuw thema van godsdienst gestart. Het gaat over vuur. Daarvoor had de meester een kaars meegebracht. Dat was niet zomaar een kaars. Het was een kaars waar de naam van de meester zijn mama op staat en hoe oud ze is geworden.


Vrijdag hebben we de Nana’s van Niki geschilderd. Nana’s zijn zwarte damesfiguren met een klein hoofd in badpak dat versierd is met mooie kleuren en verrassende elementen heeft. Zoals slangen die achter het hoofd komen of een arm die anders is dan de andere arm en een been dat anders is dan het andere been.


Zo, hopelijk weten jullie nu meer hoe de week is geweest.


groetjes Tibo