Het verslag van de eerste week na de vakantie

Auteur: Krista

Hey iedereen hoe gaat het? Ik ga vertellen over deze week dus veel leesplezier!


Maandag kwam de stagiaire (juf Lieselot) en begon een verhaal te lezen.
Dat verhaal was een deel van wiskunde. Na de speeltijd gingen we praten over wie bij welke groep wou zitten voor het schoolfeest. Daarna was er tutorlezen en toen was het middag. Na de middag hadden we een kleine Kahoot en een beetje spelling gedaan.

Dinsdag hadden we 2 uur wiskunde dat was best wel saai. Daarna nog een beetje Frans maar iedereen vond het stom. We gingen Ella vieren omdat haar verjaardag in de vakantie was maar dat ging niet door. Na de middag hadden we programmeren. De klas moest gesplitst worden, de helft deed het met robotjes en de andere helft met Scratch.

Woensdag begonnen we de dag met een luistertoets die eigenlijk makkelijk is (maar voor Eli niet:)). Omdat juf Marijke op pensioen gaat heeft juf Truus een liedje gemaakt en we waren aan het oefenen. Daarna een beetje wiskunde en na de speeltijd een programmeren, hetzelfde als dinsdag maar de groep die met de robots heeft gedaan moet dan met Scratch en de andere groep omgekeerd.

Donderdag gingen we naar het medisch onderzoek. Gelukkig moesten de jongens eerst, want de meisjes hadden stress. In de eerste pauze speelden we tik tak boem, dat was heel erg leuk totdat meester Koen zei dat de pauze om was. 

We hadden spelling en wiskunde gedaan. Iedereen mocht als ze na 1 les klaar hebben badminton spelen. Er was ook tussendoor een gehoortest die iedereen moest doen. We hebben ook de toets van U26 gedaan. Na het onderzoek mochten we eindelijk naar huis. Maar nee het was 14:00 dus we hadden een beetje les. We hadden spelling verbeterd en wiskunde. Daarna heeft meester Koen uitgelegd wat we vrijdagnamiddag gingen doen tijdens de les van Muzo.

Vrijdag hadden we wiskunde over het bereken van de oppervlakte van een balk en een kubus. Daarna deden we een beetje taal maar bijna iedereen vond het moeilijk. Als we klaar waren met de toets van taal mochten we huiswerk maken van wiskunde. We speelden de juf zegt en levend memorie dat vonden we wel leuk. Na de middag hadden we knutselen voor vaderdag en de strip. Sommige kinderen vonden het een beetje moeilijk om hout te zagen.

Jammer genoeg is de week voorbij. Maar we kunnen nu wel genieten van het leuke weekend!!! Eindelijk geen huiswerk!!

 

Groetjes Krista