Hoe verliep de week 

in 6.2? 

Auteur: Lin

Beste lezers,

in dit verslag gaan jullie te weten komen hoe deze week ging.


Het begon allemaal maandag toen de Sint langs kwam met zijn pieten. Iedereen was er bij, groot en klein. De kleintjes waren heel blij en iedereen begon te zingen wanneer het moest. Daarna ging de Sint met de kleuters mee en zij vierden daar verder.

Nadat Nshan en Nesar hun actua hadden gedaan, kwam de Sint met zijn pieten onze klas binnen. Hannes en ik leerden Sinterklaasliedjes op onze klarinetles. Daarom hadden wij ze meegenomen en hebben ze voor de Sint gespeeld. Er waren ook paar jongens uit onze klas die hun klankgedicht voor de Sint hebben gebracht. Toen de Sint wegging kreeg elke klas een zak vol met… snoep en chocolade.

Dinsdag kregen we turnen van nieuwe stagiairs. Het ging over allerlei bewegingen bijv.: een bal tussen je voeten zetten en door een touw slingeren en proberen in een doos te gooien en als je mist moet je het in een  andere doos proberen te gooien, ...  

We begonnen ook aan de nieuwe thema van W.O.: “Sherlock Holmes”. Dat ging over mysteries en detectives en zo. We kregen een blaadje waarop 8  opdrachten er staan. En we zaten in groepjes en we moesten een groepsnaam verzinnen.

Woensdag hadden we turnen met meester Jeroen we deden 3 verschillende spelletjes: wie eerst iemand van een mat duwt, een trefbalspel en wie eerst 50 haalt met de dartborden.

Donderdag deden we weer verder met het nieuwe thema van W.O.

Vrijdag hadden wij een W.O.-toets en we hadden een verhaal moeten verzinnen dat we expressief moesten voorlezen. De hele namiddag hadden we alleen nieuwjaarsbrieven geschreven. Amaai mijn hand!


Bedankt om te lezen want dit was mijn verslag over deze hele week.

Groetjes,

Lin