Hallo leerlingen van 6.2

Auteur: Alexander

Ik ga jullie vertellen wat we deze week hebben gedaan.


Maandag hebben we een actua voorstelling gekregen van mezelf en Xander. Tijdens die actua is er een punt waar Musk nog steeds de rijkste mens is. Hij was bijna 100 miljoen euro verloren. Musk heeft ook twitter overgenomen.

We hebben ook een klankgedicht moeten voorstellen. Dus eigenlijk allemaal woorden of letters beurt om beurt zeggen en daar een klank van maken bij je thema.

Dinsdag hebben we onze parate kennis van wiskunde nog eens getest. Die test was best makkelijk. We hebben ook een toets van W.O. getekend mee hebben, en een toets van Frans laten zien die ook getekend moet zijn.

Woensdag hebben we een overhoring van wiskunde gehad die makkelijk was, ons werkboek van  spelling moest verbeterd zijn  en een betaling van de school moest ingevuld zijn.

Donderdag moesten wij een  scoodle taak van spelling gemaakt zijn, wiskunde taak laten zien die best wel mee viel voor mij en Frans u 24 woordjes moesten geschreven zijn de 3de en 4de reeks laten zien.

Vrijdag hadden we een uitstap naar PSD die super leuk was en een toets van taal allemaal woordjes waar we de betekenis moesten van weten of een zin mee maken dat super leuk was.


Ik hoop dat jullie nog veel plezier hebben met mijn verslag te lezen op Kwel.

Veel Succes aan de andere reporters van de week!

Groetjes Alexander!