De week in 6.2

Auteur: Mila

Beste lezers


Ik ga jullie eens vertellen hoe deze week verliep.


Maandag had er niemand actua maar we gingen wel kijken naar een wetenschapsshow. Daar stak een meneer zijn arm in brand. Namiddag was er tutorlezen met kinderen van het derde leerjaar. Om de dag af te sluiten zijn we ook nog naar de computerklas geweest.


Dinsdag, tijdens de turnles, deden we een spel met matjes. Op de matjes waren er kleine spelletjes bijvoorbeeld elkaars pittenzakje afpakken. Er waren ook spelletjes met een hoepel. Daar moest je de anderen in de hoepel duwen. In de voormiddag zijn we ook nog naar de computerklas geweest voor Frans. In de namiddag sloten we het W.O.-thema over magnetisme af met een toets.


Woensdag hadden we godsdienst over Paulus. We maakten een presentatie de man waarover we al zoveel geleerd hadden. Daarmee was het thema ook afgesloten want donderdag hebben we een toets. In de les van taal leerden we over pictogrammen en symbolen.


Donderdag was een heel speciale dag voor Junis want het was junis zijn verjaardag. Toen hij binnenkwam, gingen we zingen. Hij mocht ook de kaarsjes van de taart uitblazen. Om het af te sluiten draaide hij aan het rad. Tien minuten keuvelen was zijn verrassing. Hij trakteerde ook nog met chips. In de namiddag kregen we R.S.V. van juf Truus. Dat betekent relationele en seksuele vorming. We moesten regelmatig lachen tijdens deze les.


Vrijdag hebben we turnen gehad. We deden trefbal met vier teams. Twee teams speelden om de beurt tegen elkaar. Voor de finale moesten de teams 1 en 3 tegen elkaar. Het was heel nipt maar team 1 had gewonnen. Na de middagspeeltijd moest onze klas naar juf Nadia en de kinderen van juf Nadia naar meester Koen. Bij juf Nadia hadden we kaartjes gemaakt die we later gaan verkopen.


Dit was hoe onze week was verlopen.

Groetjes Mila