Een iets kortere week op school

Auteur: Hannes


Hallo iedereen! Ik ga jullie vertellen wat er deze week gebeurde.


Maandag hadden Ines en ik een actua presentatie moeten geven. Ik had erg veel zenuwen maar, het ging toch nog heel goed.

We hadden ook nog een een toets begrijpend lezen en een toets van Frans. Ik weet niet hoe het bij jullie ging, maar bij mij gingen ze prima. Ik vond de toets van Frans het leukste. 


Dinsdag hadden we (Jaja, je raadt het al) nog een toets Frans, maar dit keer van U 24. Ik vind Frans een leuk vak, dus vind ik de toetsen ook leuk.

We kregen ook een dialoog die ‘Stel dat …’  heet. Het gaat over Bartholomeus en Reinhilde. Bartholomeus vraagt of Reinhilde zich kan voorstellen dat zij verliefd op hem is. Reinhilde zegt eerst van niet, maar dan zegt ze dat ze verliefd op hem is. Het loopt al snel uit de hand en Bartholomeus loopt weg.

We mochten ook een geboortekaartje meenemen voor de les van R.S.V. (Jullie kunnen ze bij de foto’s zien) Er waren gewone kaartjes, maar ook iets specialere kaartjes.


Woensdag hadden we een toets taalbeschouwing van thema 4, Top Secret. Ik vond het wel een leuke toets. We moesten ook nog een tekstje van Lire avec Bob et Bobette (13, 14 of 15) lezen. Dit hoorde bij de toets van U 24

En, we hadden zwemmen! (Persoonlijk vind ik zwemmen niet zo fijn).


Donderdag hebben we niet echt iets speciaals gedaan, maar het was wel een leuke dag, de laatste dag!


Vrijdag hadden we geen school (Oh, nee! ;).


Dit was zowat de week samengevat.


Groetjes, Hannes.