Herbeleef de afgelopen week met Asa!

Auteur: Asa

Hallo allemaal, wat voor een week hebben we weer achter de rug!

Elke dag van de week hadden we iets leuk te doen. En dat kunnen we in dit verslag herbeleven!


Het begon al feestelijk op maandag. We hadden een jarige, Sean. Hij mocht de hele dag werken aan het bureau van de juf/meester. Dat leek hij heel fijn te vinden!


Dinsdag zijn we tijdens W.O. aan een nieuw thema begonnen, ons zonnestelsel. Het is heel interessant om te weten wat er allemaal gebeurt boven ons. En als ik het leuk vind, dan word ik altijd blij. 


Wat me nog vrolijker maakte was complimenten geven aan anderen! Woensdag was het complimentendag. We kregen een kaartje, daarop mochten we een compliment schrijven voor een andere persoon.


Donderdag hadden we het over de Cosmodrome. Daar gingen we vrijdag op bezoek. We werden in groepjes verdeeld. Maar nu even over hoe het was in de Cosmodrome! De wandeling die we maakten was leuk. Maar het was wel koud! Mijn tenen vroren er bijna af. Hihi! Tijdens de middag gingen we in de 360° filmzaal op reis door onze melkweg. Het was super mooi. De workshop was ook heel leuk. We bouwden per twee raketten. Daarna mochten we ze lanceren! Iedereen zijn raket vloog heeeeeeeeeel ver weg!


Ik ben blij dat je mijn verslag hebt gelezen!