6.2, 

kijk en lees mee!

Auteur: Tania

Maandag 11 september is het weer school! Veel kinderen zijn blij om met hun vrienden weer te spelen en over het weekend te vertellen. 

De bel gaat, het is tijd om de lessen te beginnen! Het tweede lesuur deden we taal. Er zijn veel kinderen van de andere klassen van het 6de naar onze klas gekomen en van onze klas zijn er ook veel kinderen naar een andere klas gegaan. Dan was het speeltijd. Veel kinderen deden tikkertje maar ook verstoppertje of wuivertje. Na de speeltijd kregen we een beetje uitleg over actua en maakten we ook de groepen. Ook deden we iets met de flitskaartjes. 

Tringtring… Yuppie, het is middag! Iedereen had lekkere boterhammetjes mee! Na de middagspeeltijd  tijdens de les van godsdienst maakten we met onze schoenen een vriendschapsboom. Veel kinderen vonden wel dat het stonk!!

Dinsdag 12 september leerden we  eerst een les wiskunde over veelvouden, g.g.d en k.g.v. Dat was gemakkelijk! Daarna was het tijd voor de turnles. Die was niet zo gemakkelijk want we moesten 15 minuten lopen! Het tofste van deze dag was dat Ella een horloge met timer bij heeft. Ze heeft de timer gezet op 9:9,10:10,11:11,12:12,13:13,14:14 en 15:15. Dat is een spel. Op die uren moet je de grond tikken maar je mag de grond dan niet raken tot de volgende min. 

Na de middagspeeltijd hebben we de hele namiddag w.o gedaan over de tijdlijn. Woensdag kregen we veel les en was het niet zo leuk. Maar iedereen was wel heel blij dat het een halve dag school was. Dus dat was heel tof! Ze keken ook al uit naar donderdag! 

Donderdag 14 september heeft onze klas een les wiskunde gehad en daarna iets heel leuks zwemmen! We zwommen  baantjes  en 15 min. spelen. Dan mochten we een koekje of fruit eten in de speeltijd, dan nog meer les en wiskunde. 

Vrijdag 15 september. Yuppie, dit is de laatste dag van de week en dan weekend!!!!! Als eerst zoals elke ochtend een tof gedichtje. Dan kregen we een paar lessen. Na de middag hadden we knutselen yuppie!! We maakten een kaft voor onze pennendoosjes en een verjaardagskalender. Het laatste lesuur kwam er een andere juf. Ze was heel leuk en daarna weekend!!!!!!!

Iedereen was heel blij maar we wensen 6.2 natuurlijk ook een dikke grote Succes!