Techville en nog zoveel meer…

Auteur: Lander

Dag lezer, vandaag neem ik je mee door de afgelopen week.


Maandag kwamen kinderen van verschillende klassen meedoen met taal. Dat was een heel leuke les. Namiddag kwam de begeleidster van Tim uitleg geven over het taalprobleem van Tim. Met veel leuke spelletjes mochten we ervaren hoe moeilijk taal soms is voor Tim. Respect!

Voormiddag trakteerden Pierre en ik de klas nog op een flinke dosis actua.

Dinsdag stond de toets van Frans (U18) gepland. Die was echt niet gemakkelijk. We zullen in de toekomst nog flink moeten oefenen op onze tweede landstaal.

Woensdag was het Dag van de Sportclub. We kwamen allemaal in sportkledij aan op school. Daar gaf meester Jeroen samen met twee juffen ochtendgymnastiek. Dat was zweten!

Er was ook nog een wiskundetoets van metend rekenen. Die was gelukkig makkelijk. 

Donderdag speelden we een dialoog van Frans. Het ging over een vakantiehuisje dat werd gehuurd. Ondanks dat ik goed geoefend had was het toch nog moeilijk. De wiskundetoets over getallenkennis en bewerkingen was dan weer vrij makkelijk. Als je de bundel had gemaakt, tenminste. 

Ik nam de telefoon naar buiten op het gras, daar trok ik foto’s van iedereen op het bankje. 

Vrijdag gingen we naar TECHville. We reden er met verschillende auto’s naartoe. Daar moesten we de stad redden met verschillende opdrachten en een soort escaperoom doen met je talenten.  Alles daar was megacool gemaakt.


Je ziet het beste lezer, het was weer een week om duimen en vingers van af te likken!


PS. Vergeet niet naar de foto's te kijken! ;-)