6.2 veel kijk en luister plezier

Auteur: Elise

Dag beste klasgenoten, Ik neem jullie even mee door de afgelopen week.


Het weekend is voorbij en het is tijd voor een nieuwe schoolweek.

Maandag was het een leuke dag want we mochten de kinderen van het 1ste leerjaar helpen met de computers. Ik heb er jammer genoeg geen foto’s kunnen trekken omdat ik een toets van Frans moest bijmaken. Ik denk wel dat het leuk was. 

Dan komen we bij dinsdag een nieuwe dag. We begonnen de dag met wiskunde na het uur wiskunde hadden we turnen. Iedereen had er super veel zin in want het was toets hoogspringen. We begonnen op 80 cm en gingen steeds hoger per 5 cm. Mats M heeft het hoogst gesprongen met 1,20 m. Dat was super hoog. Ik zou het niet kunnen. Ook andere leerlingen zoals Ella hadden erg hoog gesprongen.

Woensdag was het vrij. Joepie! Iedereen was blij dus hopelijk hebben jullie kunnen genieten van jullie vrije dag.

Donderdag, tijdens de les van taal maakten we in groepjes een dialoog. Iedereen had meteen veel inspiratie. Ik vond het heel leuk. We hebben die dag ook W.O. gekregen. We werkten met elektriciteit. Samen met onze buur verbonden we lampjes en draadjes. Iedereen deed zijn best om de lampjes aan het branden te krijgen. 

Dan is het vrijdag, de laatste dag van de schoolweek. Zoals elke dag starten we met een leuk gedichtje. Na de speeltijd was het nog 1 lesuur en dan was het turnen. Iedereen ging al flink in de rij staan want het was bij turnen wedstrijd hoogspringen. We begonnen met 75 cm en gingen weer per 5 cm omhoog. Omdat het om een wedstrijd ging, kreeg je maar 1 kans. Iedereen had veel plezier. Het was nog leuker want als je hoger sprong dan op je toets, dan kreeg je die punten. Als het lager was, dan bleven je punten. Dus dat was wel leuk. De finale tussen Mats M en Pierre was heeeeel spannend. Uiteindelijk was Mats M de grote winnaar met 1,19 m en Pierre had dat net niet gehaald. 

Na de middag hadden we knutselen! We werkten verder aan onze mozaïek. Iedereen had de andere keer een dier uitgekozen, Anna-Elise en ik hadden de specht. En toen ging de bel en iedereen was blij want het was weekend!


Zo beste klasgenoten dit was de afgelopen week, hopelijk hebben jullie ervan genoten.