Het verslag over paleis 6.2 zijn week.

Auteur: Loïc

6.2 Veel plezier met lezen en kijken!


Maandagochtend, 6 november, zijn de kinderen heel enthousiast want ze willen allemaal vertellen over de leuke vakantie die ze hadden. Het tweede lesuur werden we al gelijk opgesplitst in de drie klassen voor Taal. We leerden die dag ook een heel leuk liedje . Maar namiddag kregen we iets minder leuk nieuws. We kregen te horen dat meester Koen ziek was voor twee weken. Daarom werden we namiddag verdeeld over de klassen van de hele school.

Dinsdag 7 november werd onze klas gesplitst over de twee andere klassen van het zesde. En dat zal zo blijven tot meester Koen terug is. Namiddag waren we weer gewoon in de klas bij juf Truus en dansten we op het fluolied.

Woensdag 8 november speelden we het laatste lesuur verstoppertje door heel de school. Het was niet makkelijk om je te verstoppen want er waren heel veel kinderen.

Donderdag 9 november zaten we weer heel de voormiddag bij de andere klassen van het zesde. En namiddag moesten we een W.O. toets maken. Dat was voor de meesten appeltje eitje.

Vrijdag 10 november deden we het derde lesuur turnen. We maakten bij turnen een toets waarbij je handstand moest doen. Voor velen was het niet makkelijk. Er waren ook nog een paar mensen die de dieren rap of de filmscène moesten doen. Dat vond iedereen leuk om naar te kijken. Namiddag tekende we Nana’s. Dat zijn vrouwen met bredere heupen. Iedereen vond het leuk om te doen want we moesten ook verven.

En na vrijdag kon iedereen natuurlijk genieten van het weekend!


Iedereen vond het een heel leuke week maar 6.2 en de andere klassen wensen Meester Koen ook heel veel beterschap!