Weer een week zonder meester Koen

Auteur: Eli

maandag

We begonnen de dag met een gedicht en alweer een zieke meester. Toen hadden we wiskunde. Dat vond ik best wel een leuke les. Daarna had ik tutorlezen met mijn kindje en Sanne. Op maandag hebben we ook altijd muzo van juf Truus. Tijdens deze les herhaalden we wat gekende liedjes. Na de middagspeeltijd moest nummer 1 tot 9 naar juf Chloë en 10 tot 18 naar juf Nadia.

Bij juf Chloë had ik dictee en toets Frans.


dinsdag 

We begonnen dag bij juf Chloë, ja ik toch. Bij Frans hadden een nieuw unité daarna turnen. Tijdens de turnles hadden we fair play. Dat was best wel leuk. Toen was het speeltijd. Het regende dus we moesten onder het afdak. Het was ook fluodag dus gingen we naar de zolder. Daar moesten we een woord maken. Na de middagspeeltijd had ik ook nog WO. Bij WO hadden we een nieuw thema. Na het einde van de les moesten we onze agenda invullen. Dit was de dag!


woensdag

We begonnen de dag zo gelijk altijd met een gedichtje.

Toen hadden we een leuke les wiskunde, na die les hadden we een tussendoortje en daarna was 

het speeltijd. Na de speeltijd was het wiskunde in twee groepen bij juf Truus en juf Nele.

We sluiten de dag af met doei juffrouw en beterschap meester 


donderdag

We begonnen de les met juf Noortje. Toen hadden we een tussendoortje en daarna een nieuwe les godsdienst. Om 20 over10 was het speeltijd. Na de speeltijd nog even godsdienst en dan toets Frans. Die ging voor mij gemakkelijk. Toen twee saaie lessen spelling. Tijdens de middagpauze moesten Tim en Tania binnen blijven. Na de speeltijd hadden we weer een toets van WO. Na die toets was het speeltijd nog heel even taal. Dat was de dag


vrijdag

We begonnen de dag met toets LPD en nog altijd een zieke meester. Toen moesten we even de agenda invullen, dat vind ik eigenlijk nooit leuk.

Na de speeltijd nog even de agenda invullen. Dan heel even wiskunde en daarna turnen, dat was een turnles met een gewonde Yana. Die had haar voet omgeklonken. Dan was het pauze en na de pauze hadden we 2 lesuren muzo. We tekenden en schilderden Nana’s zoals Niki de Saint Phalle.