De week met 6.2

Auteur: Yana

Maandag zijn we de week begonnen met juf Truus. We maakten eerst een beetje wiskunde. En vlak daarna werden we, zoals iedere maandag, verdeeld in 3 klassen voor taal. Daar was de speeltijd al, wat ging de tijd vlug. We hadden nog wat les en toen mochten we gaan tutorlezen. De voormiddag vloog voorbij. Namiddag dachten wij dat we meester Koen hadden. Maar hij was jammer genoeg nog steeds ziek. Heel onverwachts kregen we voor de hele week meester Dirk als vervanging.


Dinsdagochtend hadden we zoals verwacht meester Dirk weer. We begonnen de dag weer met wiskunde en Frans en deden na de speeltijd verder. Toen de middagspeeltijd voorbij was, stond er ineens een soort vulkaan van zand achteraan in de klas. Juf Truus legde uit waarom het was: om te laten zien hoe een vulkaanuitbarsting in elkaar zit (heel interessant). 


Woensdag begonnen we de dag met een wiskundetoets. Die was niet gemakkelijk. Voor de rest hebben we nog wat les gehad. Donderdag was het zwemmen heel leuk want… . Voor de rest hadden we nog WO van juf Truus.


Vrijdag gaf juf Truus weer hele leuke lessen. Namiddag kregen we knutselen van meester Dirk. We moesten een zelfportret maken. 


Voor we het wisten was de week alweer om. Tot de volgende!