Het weekverslag van de enige echte... Egon!

Auteur: Egon

Deze week was ik reporter van de week, hieronder kan je mijn kijk op de afgelopen week nalezen.


In onze toffe klas gebeurt er wel elke dag iets leuks… of iets minder leuks…. Ik ga met jullie kort door elke dag en we starten bij het begin van de week. Onze maandag nam een schitterende start (namiddag) want meester Koen was terug na enkele weken afwezig te zijn. Zeer goed dat hij weer beter is en weer voor onze klas kan staan. Wat het nog leuker maakte was dat zijn eerste les, expeditie geluk, een zeer leuke les was. De les was net als een spel waardoor de tijd ook supersnel voorbij ging. Als afsluiter van de dag was er nog een verrassing, we mochten onze schoen zetten voor Sinterklaas. 


Dinsdagochtend waren we allemaal zeer blij dat onze schoentjes gevuld waren met lekkers, maar al snel gingen we verder met de les. Voor de eerste speeltijd stond de turnles op het programma. Tot onze verbazing stonden er een heel aantal stagiaires op ons te wachten. Onze turnles werd gegeven door drie van hen. Het waren dan ook drie uiteenlopende lessen van klimmen en klauteren naar ballen werpen en trekken en duwen. Op zich leuke lesjes, maar geef mij toch maar de standaard turnlessen van meester Jeroen. Tijdens de middagspeeltijd speelden we tikkertje, dit lijkt niet dadelijk zo speciaal, maar toch… Bijna iedereen van de klas speelde mee en dat maakte het wel heel bijzonder, voor herhaling vatbaar.


Dan de woensdag, een korte dag, dus minder te beleven. De dag startte met een toets Frans, iets minder tof, maar het moet gebeuren. Sinds kort is woensdag fruitdag. Eerlijk… ik mis mijn koekje met chocolade, hahaha. 


Donderdag… ja. Niet echt zo speciaal, een gewone lesdag. Die kunnen er ook wel al eens bij zijn.


Dan komen we bij vrijdag, de laatste dag. De eerste 3 uren hadden we gewone lessen. Maar het 4de uur hadden we turnles: het pieten parcours. Dat vond ik de leukste activiteit van de dag. Namiddag gingen we ons zelfportret afmaken, dat was ook een toffe opdracht. Degenen die klaar waren, mochten spelletjes spelen op de chromebook.


Zoals jullie zien was het een leuke week. Ik hoop dat jullie het even leuk vonden als ik.

Tot volgende week