Koud en nat, brrrrr!

Auteur: Tim

Mijn verhaal begint op maandag 8 januari. Het is koud en de sneeuw valt met dikke vlokken uit de lucht.


Door dat harde sneeuwen en vooral de koude temperaturen die daarbij horen werd ik ziek. Gelukkig was ik snel genezen want ik moet verslag uitbrengen van deze week.


Op dinsdag lag er nog een dik sneeuwtapijt op de grond. We konden nog naar hartelust genieten. 


Woensdag kregen we onze eerste les over RSV. RSV betekent relationele en seksuele opvoeding. Ik vond de les best leuk om te leren maar de foto’s waren vies. We moesten ons werkboek ook aan ons ouders laten zien, zodat zij wisten waarover we aan het leren waren. Mijn moeder vond het ook echt vies.


Donderdag was de sneeuw voor het overgrote gedeelte verdwenen en trokken we naar een bos. Daar zouden we het uitgestelde bosspel gaan spelen. Het was superleuk. Egon en Tania vielen in het water. Ik vond dat wel grappig maar voor hen was het was wel minder leuk want zij moesten terug naar school om droge kleren aan te trekken. Het spel was superleuk. Als huiswerk moesten we onze leesportfolio afwerken. Maar ik  was mijn boek op school vergeten dus ik kon het niet maken.


Vrijdag  was nog een klein beetje aan het sneeuwen maar ik vond het nog leuk.


Zo lieve lezers dit gebeurde de afgelopen week allemaal in klas 6.2 van PAleiS. En denk eraan, als je tijdens de wintermaanden naar het bos gaat, zorg dat je niet in het ijskoude water terechtkomt!