Welkom in de laatste week voor de krokusvakantie

Auteur: Pierre

Hallo klasgenootjes,


Maandag 05/02/2024

We gingen vandaag naar PSD maar de juffen hadden een klein misverstandje gemaakt. Want school van Lutselus stond ook voor de deur. Omdat hun mail eerst was aangekomen, mochten zij dus naar binnen en moesten wij rechtsomkeer maken. Gelukkig gaan wij dan na de krokusvakantie. Juf Truus zei dat het een goed ochtendwandelingetje was. 

Na het ochtendwandelingetje presenteerden Loïc en Niek hun actua nog voor de klas.


Dinsdag 06/02/2024

Spellingtoets thema 5! Meester Koen had 12 Scoodletaken klaargezet. Dat was niet extreem moeilijk maar na een tijdje was je het wel een beetje beu.  Ten minste dat was bij mij zo. Pfff… 

LVS… Het is ook een beetje erg want het was de laatste keer voor ons in school Paleis en voor Meester Koen, want hij gaat met pensioen.


Woensdag 07/02/2024

Weet iemand wat er woensdag is gebeurd?  Oh, ja, een vrije dag! Dat doet wel eens deugd hé. 


Jeudi 07/02/2024

Bonjour! Aujourd'hui nous avons une teste de  français U23. (Ik vond het gemakkelijker dan U22). Daarna hup de bus want we gaan zwemmen. De zwemles was oefenen voor het diploma. Volgende zwemles moeten we veel baantjes trekken voor ons diploma. 

In de namiddag maakten we de toets van RSV :).


Vrijdag 09/02/2024

We begonnen met de toets van meetkunde. Die was gelukkig heel gemakkelijk.

Op vrijdag krijgen we eigenlijk ook L.O. van meester Jeroen. Maar als we op donderdag zijn gaan zwemmen dus niet.(jammer). Voor de middagspeeltijd maakten we ook de toets van G & B. 

Het laatste lesuur deden we sherborne met de kleine kleutertjes. Die zijn mega schattig. Dat was dus een prima afsluiter van de week.


De week eindigend, Fijne Vakantie iedereen!