Carnaval op school en zo veel meer...

Auteur: Lander

We begonnen de week met de schoolfotograaf die kwam. We lieten ons zelfs twee keer fotograferen. Tijdens de opnames viel de fotograaf plots flauw. Dat was wel akelig. Gelukkig kwam ze vlug weer bij.

Dinsdag we leerden een Nieuw-Zeelandse traditie: de Haka. De Haka is een reeks van bewegingen en kreten die je na elkaar moet doen. Dat was best wel grappig maar ook leuk om te doen. 

Woensdag moest meester Koen naar een vergadering. Wij kregen dus de hele dag les van juf Truus. We moesten woorden met taal misklonen en daar een boekcover over maken. 

Omdat we gisteren de hele dag juf Truus hadden, staat vandaag, donderdag, meester Koen de hele dag voor de klas. We deden vandaag verder aan Stop Motion. Normaal hadden we namiddag Buddy project maar door de regen ging dat niet door. 

Vrijdag het was carnaval op school. De meeste kinderen kwamen verkleed naar school. Met die kleren deden we dan een  toneeltje. Dat was echt leuk. Spijtig genoeg duurde het een beetje te lang waardoor mijn groep niet aan de beurt kwam. 

Hopelijk komen wij maandag nog aan bod.


Dat was het.  PS vergeet niet naar de foto’s te kijken!