3, 2, 1, … 

6.2 gaat op ontdekking in de ruimte!

Auteur: Kaat

Behalve reporter van de week, was ik deze week ook aan de beurt voor de actuapresentatie. Maandag na de speeltijd hielden Tania en ik onze voorstelling. Vooral de dood van Navalny in Rusland en het feit dat de Vlamingen minder huisdieren hielden sprongen in het oog. Er was nog een groepje dat een toneeltje moest doen van carnaval.

Dinsdag begonnen we aan een nieuw thema van W.O.: Het zonnestelsel. Juf Truus testte onze voorkennis met enkele vragen op Plickers. Ik had maar drie van de tien vragen juist. Ik zal dus nog veel moeten leren! 

Woensdag leerden we over het verband tussen inhoudsmaten, ruimtematen en gewicht. Deze les was interessant maar ook ingewikkeld. Ik hoop dat ik dat allemaal snel onder de knie krijg. Gelukkig is juf Truus een goede leerkracht en legt ze alles klaar en duidelijk uit. Dank u daarvoor, juf!

Donderdag was het een leuke dag want wij zijn gaan schaatsen. Meester Jeroen gaf ons een beetje les. Sommige van de oefeningen lukte me goed, maar er waren ook enkele waarbij ik mijn evenwicht verloor. De overige tijd mochten wij vrij spelen. Namiddag werkten we verder aan W.O.. 

Vrijdag was het tijd om ons werkje voor moederdag af te maken en in te pakken. Ik hoop dat mama er blij mee zal zijn in mei!

Zo zie je maar weer. Het was een leuke en afwisselende week in 6.2.