Het coole weekverslag van Egon.

Auteur: Egon

We gaan het hebben over de week 11/3 tot 15/3.


Maandag was eigenlijk een gewone lesdag net als de meeste maandagen. En er stonden ook niet echt speciale activiteiten op het programma.  Maar net als vrijdag startten we de dag met de juf en in de namiddag nam de meester het over. 


Dinsdag stond er net als maandag ook niet echt iets bijzonders gepland. We hadden turnen in de voormiddag, wat wel leuk was. En na de middag kregen we ook onze eerste les van het zonnestelsel waar ik echt naar uit keek.


Dan zijn we al bij woensdag. Maar wat maakt het nu toch leuk? De halve dag natuurlijk.


Donderdag hadden we twee toetsen. Toch wel veel als ik het zelf mag zeggen. Maar we werden wel beloond met buddyproject. Dat was weer leuk. Toch nog een goed einde:). Maar voor mij eindigt de dag niet om 15.15u maar om 16.30u. Dat komt door Mad Science. Deze keer hadden we het over robotjes programmeren.


Vrijdag was de beste dag van de week. Want we gingen de hele dag naar de cosmodrome. SUPER!!! We begonnen met een wandeling waar ik echt niet verkeerd ben gelopen hoor. Daarna werden we opgedeeld in 2 groepen. Groep één begon met de film en eindigde met de raket te bouwen. Groep 2 deed dat andersom. Dat was het einde van de dag.


Tot de volgende keer

GRTS Egon;)